Alles over Antonia Roumelioti, de vermeende vriendin van Luke Newton (2024)

Hoewel de on-screen chemie tussen Luke Newton en Nicola Coughlan van Bridgerton ertoe heeft geleid dat sommige fans zich afvragen of ze buiten de serie om ook een koppel vormen, blijkt uit paparazzi foto's van 12 juni dat Luke Newton al door iemand anders gestrikt is.

Met wie werd Luke Newton gespot?

Tijdens de perstour van het derde seizoen van hitserie Bridgerton hield Luke zich stil over zijn liefdesleven. Hij sprak met name over zijn innige vriendschap met Nicola, ook zij sprak zich niet uit over haar relaties. Na de première van het tweede deel van het seizoen van Bridgerton in Londen afgelopen week, werd Luke hand in hand gefotografeerd met zijn vermoedelijke vriendin; danseres Antonia Roumelioti.

Al sinds eind april gingen er geruchten dat de twee aan het daten waren, ondanks dat Luke niet over hun relatie sprak. Wel vertelde hij InStyle hoe hij een soulmate voor zich ziet: 'Ik denk dat een soulmate degene is bij wie je 100 procent jezelf kunt zijn. Je kunt je echte rare zelf zijn [wanneer je] achter gesloten deuren bent, en niemand je ziet, en je danst in je ondergoed in de keuken. Ik heb het gevoel dat als je dat met iemand kunt doen, dat dat voor mij een soulmate is.'

Hieronder lees je alles over de nieuwe vermoedelijke vriendin van Luke.

De eerste datinggeruchten deden zich in de lente van 2024 de ronde

Midden mei liet The Mirror weten dat Antonia en Luke elkaar voor het eerst ontmoetten in januari, en dat zij elkaar vervolgens beter leerden kennen tijdens een trip naar Los Angeles.

Antonia deelde een aantal foto's van de trip naar Los Angeles op haar Instagram, op alledrie de verschillende vakantie-posts had zij de reacties uitgeschakeld. People liet weten dat Luke een aantal polaroids van de trip met InStyle had gedeeld, waaronder een waarbij hij in hetzelfde café zit, als Antonia in een van haar vakantiekiekjes. De tafel bleek ook exact dezelfde te zijn en was ter herkennen aan het tafelnummer, 95, en het billboard op de achtergrond.

Ze hebben de steun van hun dierbaren

The Mirror schreef dat Luke al een tijdje single was nadat hij en ex Jade louise Davies in maart 2023 uit elkaar gingen. Ook vermeldde The Mirror in datzelfde artikel dat een bron hen had verteld dat Luke en Antonia hun relatie de steun heeft van hun dierbaren: 'Luke en Antonia kunnen het heel goed met elkaar vinden en hebben een geweldige tijd samen. Ze zijn nog niet naar buiten getreden omdat het nog vroeg dag is, maar ze zijn erg naar elkaar toegegroeid en natuurlijk weten al hun vrienden en familie het. Ze zijn dolblij dat ze allebei zo gelukkig zijn. En Antonia heeft Luke gesteund terwijl hij omgaat met de wereldwijde aandacht die zijn nieuwste serie heeft getrokken.'

Er zijn beelden van Antonia en Nicola die elkaar lijken te omhelzen tijdens een evenement in New York

Antonia lijkt ook op goede voet te staan met Newtons goede vriendin en tegenspeelster Nicola Coughlan. De twee vrouwen werden gefilmd terwijl ze elkaar hartelijk omhelsden op wat lijkt op de afterparty van de première van seizoen 3 van Bridgerton in New York City op 13 mei. Nicola lijkt deze jurk van het feest te dragen in de video:

Alles over Antonia Roumelioti, de vermeende vriendin van Luke Newton (1)

Coughlan at the Bridgerton premiere after-party in New York City.

Antonia wakkerde de geruchten verder aan toen ze een aantal spiegel-selfies van zichzelf in Manhattan deelde op 17 mei, ze gaf de foto's geen onderschrift.

Newton poseerde op 13 mei tijdens de première van Bridgerton in New York:

Alles over Antonia Roumelioti, de vermeende vriendin van Luke Newton (3)

Antonia was een getraind danseres toen ze begin 20 was

Antonia Roumelioti volgde haar opleiding tot danseres aan het Wilkes Academy of Performing Arts in Engeland. Ze maakte haar professionele debut in december 2021 toen ze meedeed aan een opvoering van Peter Pan. De Young Stars Performing Arts School postte destijds een aantal foto's op Instagram om de prestatie van hun alum te vieren, waarbij ze opmerkte dat Roumelioti in haar laatste jaar aan de academie zat.

Antonia heeft sindsdien foto's van zichzelf op Instagram gedeeld waarop ze optrad bij Playground Londen en STC Training Club, naast het werken als professioneel achtergrond danseres.

Roumelioti deed mee aan Greece's Got Talent toen ze 16 was

Roumelioti is al aardig bekend met de schijnwerpers. Op 16-jarige leeftijd trad de danseres op in Greece's Got Talent, samen met de toen 14-jarige zanger en danser George Michaelides. Beelden van hun optreden in 2017 zijn te zien op YouTube. Volgens Page Six schopte het duo het tot de finale, maar wonnen ze niet.

Roumelioti en Newton volgen elkaar op Instagram

Antonia heeft meer dan 8.300 volgers op Instagram en houdt haar account vooral gericht op haar professionele prestaties en de plaatsen die ze bezoekt.

Haar Instagram staat vol met dansvideo's en foto's van zichzelf uitgedost of hangend aan het strand of zwembad tijdens uitstapjes. Zij en Newton volgen elkaar op het platform:

Alles over Antonia Roumelioti, de vermeende vriendin van Luke Newton (4)

Alles over Antonia Roumelioti, de vermeende vriendin van Luke Newton (5)

More From the World of 'Bridgerton'

How to Read All the 'Bridgerton' Books In Order

Curious what comes next in the Bridgerton story? Here’s a handy guide for diving deeper into Julia Quinn’s Regency-era world.

Allow Hannah Dodd to Reintroduce Francesca Bridgerton

The actress talks taking over the role for season 3, her character’s search for a husband, and “getting thrown into the deep end” on set.

So, Are We Ready to Talk About the 'Bridgerton' Season 3 Carriage Scene?

We’ll never hear “Give Me Everything” the same way again.

Alles over Antonia Roumelioti, de vermeende vriendin van Luke Newton (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5937

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.